Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Magasnyomású tisztítás hatékonyan

2021.07.26 14:19

Magasnyomású tisztítás hatékonyan

Akármilyen magaslati mosásról legyen is szó, a megfelelő hatékonyságú tisztításhoz különleges technikákra lehet szükség. A homlokzatra, napelemekre, a magasan elhelyezkedő ablakokra vagy éppen a különböző térkőburkolatokra az évek során sok olyan környezeti szennyeződés rakódhat le, amivel hagyományos módszerekkel nehéz megküzdeni. Lássuk, hogyan segítenek a Kärcher magasnyomású mosói háztartási és ipari területen!

Homlokzatok, burkolatok, napelemek tisztítása

A városi környezet, illetve a különböző természetes környezeti hatások miatt a homlokzatok az idő során elszíneződhetnek. A por, a szmog vagy a különböző mohák, algák és zuzmók megváltoztatják a festék eredeti színét, és a különböző szennyeződések foltokat is eredményezhet. Ilyenkor azonban nem szabad egyből újrafestésre és felújításra gondolni, hiszen magasnyomású mosással a szennyeződések könnyedén és sokkal olcsóbban eltüntethetőek, akár modern, hőszigetelt homlokzatokról, akár mészkő, beton, térkő, márvány, műkő vagy más burkolattípusokról van szó.

A homlokzati tisztításnak ugyanakkor nem csupán esztétikai szerepe van, hiszen a különböző káros szennyeződések akár szerkezetileg is károsíthatják az ingatlanokat, amelyek utólagos helyreállítása rendkívül költséges is lehet. Nincs ez másképpen a napelemek esetében sem, hiszen a nagymennyiségű por csökkenti azok hatásfokát, és egy idő után akár meghibásodásokhoz is vezethet. A rendszeres tisztítással a korrózió okozta problémák könnyen megelőzhetők, és nincs szükség gyakori felújítási és karbantartási munkálatokra sem.

Rugalmasság a Kärcher gépeivel

A Kärcher többcélú rendszere teleszkóp rudakkal segíti a magasan elhelyezkedő felületek tisztítását, akár magasnyomású, kefés vagy porszívós tisztításra legyen szükség. A Kärcher csavarodásgátló, ergonomikus teleszkóprendszere garantálja a könnyen irányítható, gyors és hatékony tisztítást, amit többféle tartozék is segít.

háztartási megoldás

ipari megoldás

 

A Hengerkefe 500 cserélhető, többfunkciós fejének köszönhetően kiváló homlokzatok vagy más síkfelületek tisztítására, ahol nagy felületi erőhatás és tisztítóteljesítmény szükséges, így akár falszegélyek tisztításához, mélytisztításhoz vagy térburkolatok mosásához is alkalmazható. Ez a technológia az ipari tisztítás területén a legsokoldalúbb megoldást kínálja a felhasználás terén. Előnye, hogy nem igényel nagy teljesítményű gépeket feltétlenül. Van olyan változat is, amelyik akár hálózati nyomással is használható, gép nélkül. Ez esetben nem forgókefe végzi a munkát, hanem egy hagyományos kefe.

 

Az iSolar 400 belépőmodell tökéletes megoldás az egyszerűen megközelíthető napelemrendszerek tisztítására, míg az iSolar 800 nagyobb teljesítményével és nagyobb felület érintkezésével a kiterjedtebb napelemrendszerek, ablakok, üvegházak vagy akár érzékenyebb padlók mosására ajánlott. Az iSolar keféket magasnyomású vízsugár működteti, ami a különleges kialakítású, nejlonból készült sörték segítésével éri el a kívánt hatást, garantálva a karcmentes eredményt.

Katt a képre!

Videók a témában:

Magassági tisztítás

Napelem tisztítás

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2