Hogyan fizethet az OTP áruhitel konstrukció segítségével.

 

Ezt a fizetési módot akkor tudja választani, ha a kosár értéke (csak az áru) az 50.000 Ft-t és 500.000 Ft között van. Az informatív kalkulátort azon termékek esetén láthatja, amelyeknél elhelyeztük. Itt van lehetősége ezen fizetési módot választani, az „OTP bank Hitel kalkulátor” lenyitható mezőt.

 

 

Ezen mező lenyitásával és a futamidő változtatásával információt kaphat a fizetendő törlesztő részletek összegéről. /Az önrésznek mindig hagyja meg a „0” mint összeget, mivel ez a konstrukció csak így igényelhető./ Ez a kalkulátor csak informatív jellegű a pontos adatokat a fizetéskor van lehetőség megadni.

 A jelenleg OTP Áruhitellel megvásárolható termékek oldala

A hitel igénylése csak online történhet az OTP megnyíló felületén keresztül. Üzletünkben személyes hitelügyintézés nem lehetséges.

 

Ezen „OTP bank áruhitel” fizetési mód a megrendelés során választható.

 

A pontos működés:

Fontos, hogy e konstrukció csak „0” önrésszel igényelhető! Amennyiben ettől eltérő beállítást tesz meg, úgy a bank a kérelmet nem bírálja el. A bírálat ideje alatt rendelése „várakozó” státuszba kerül. A pozitív elbíráláshoz a bank kiegyenlíti a számlát és a rendelése „Fizetett” státuszba kerül.

Ekkor tekintjük élőnek rendelését és ezután kezdődik meg a feldolgozás. Az akciós termékek esetén, az akciós áron történő teljesítés csak abban az esetben lehetséges, ha a „Fizetett” státusz még az akciós időszakban teljesül.

 

A fizetési módot magánszemélyek és egyéni vállalkozók vehetik igénybe jelen esetben 50.000 és 500.000 Ft Bruttó összegű vásárlás esetén.