Vásárlás helyett tartós bérlet!


Finanszírozási lehetőséget biztosítunk céges vevőinknek.
Ebben partnerünk a
GRENKE-LEASING Magyarország KFT

 

 

Az Ön előnyei tartós bérlettel:
(csak cégeknek, egyéni vállalkozásoknak)

 

 Nincs önrész!

A díjak a futamidő alatt nem változnak!

A futamidő végén a maradványérték 2 havi bérleti díj!
 

GRENKE-nek elsődleges célja vevőivel és partnereivel folytatott együttműködésben olyan hosszú távú és sikeres kapcsolatot építeni, amelyből minden szereplő profitál.
Ezt várhatja GRENKE-től:


° Egyszerű, gyors lebonyolítás
° Személyes gondozás helyben
° Vevőre optimalizált feltételek

 

A bérlet egyre kedveltebb lesz. A bérlet sok vállalatnál már ma is a finanszírozási stratégia stabil eleme. De milyen előnyöket nyújt a bérlet?
 

- A GRENKE megkíméli ügyfelei saját tőkéjét, így ügyfelei nemcsak likviditásukat őrizhetik meg, hanem számlavezető bankjuknál is hitelképesek maradhatnak.

- Ügyfeleinek megvan a lehetőségük, hogy először beruházzanak, majd ezután megtakarítsanak.

- A GRENKE lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy beruházásaikat már egy korábbi időpontban megvalósítsak.

- A bérlet lehetőségével ügyfelei adóterhei is csökkennek. A bérleti díj teljes összege a futamidő alatt költségként számolható el, míg a díjak esetében költségként számolható el.

- Ez a megoldás növeli versenyképességét, valamint lehetővé teszi, hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhassanak.

 

 

 

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie vagy likviditását meg kellene terhelnie.

 

A legmegfelelőbb megoldás,

 ha bérel vásárlás helyett.

A GRENKE-ben megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen cégünk a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett még az Ön egyedi igényeit is szem előtt tartja.

 

BÉRLET ÉS MEGTAKARÍTÁS

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint pénzügyileg független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosit arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat eszközöljön így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadásainak tervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke - az időarányos elhatárolás elvének figyelembe vételével - költségként elszámolható.

 

 

A GRENKE egyszerűen hatékony. Az Ön számára mindez áttekinthető információkat, gyors és bonyodalommentes ügyintézést valamint átfogó szolgáltatást takar.

A teljes ügyintézés akár a VITAY KFT-n keresztül!

Akár 1-2 nap alatt is.