HÍREK

 

 

 

Vásárlás helyett tartós bérlet!


Finanszírozási lehetőséget biztosítunk céges vevőinknek.
Ebben partnerünk a
GRENKE-LEASING Magyarország KFT

 

 

Az Ön előnyei tartós bérlettel:
(csak cégeknek, egyéni vállalkozásoknak)

 

 Nincs önrész!

A díjak a futamidő alatt nem változnak!

A futamidő végén a maradványérték 2 havi bérleti díj!
 

GRENKE-nek elsődleges célja vevőivel és partnereivel folytatott együttműködésben olyan hosszú távú és sikeres kapcsolatot építeni, amelyből minden szereplő profitál.
Ezt várhatja GRENKE-től:


° Egyszerű, gyors lebonyolítás
° Személyes gondozás helyben
° Vevőre optimalizált feltételek

 

A bérlet egyre kedveltebb lesz. A bérlet sok vállalatnál már ma is a finanszírozási stratégia stabil eleme. De milyen előnyöket nyújt a bérlet?
 

- A GRENKE megkíméli ügyfelei saját tőkéjét, így ügyfelei nemcsak likviditásukat őrizhetik meg, hanem számlavezető bankjuknál is hitelképesek maradhatnak.

- Ügyfeleinek megvan a lehetőségük, hogy először beruházzanak, majd ezután megtakarítsanak.

- A GRENKE lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy beruházásaikat már egy korábbi időpontban megvalósítsak.

- A bérlet lehetőségével ügyfelei adóterhei is csökkennek. A bérleti díj teljes összege a futamidő alatt költségként számolható el, míg a díjak esetében költségként számolható el.

- Ez a megoldás növeli versenyképességét, valamint lehetővé teszi, hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhassanak.

 

 

 

Ahhoz, hogy versenytársaival lépést tudjon tartani vagy hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon dolgozhasson, beruházások szükségesek. Az információs technológiában való gyors előrelépés azonnal meghozza a kívánt eredményt, ám tévképzet, hogy mindehhez saját tőkéjét igénybe kellene vennie vagy likviditását meg kellene terhelnie.

 

A legmegfelelőbb megoldás,

 ha bérel vásárlás helyett.

A GRENKE-ben megtalálhatja az ehhez megfelelő partnert, hiszen cégünk a rendkívül előnyös kondíciók és alacsony árak mellett még az Ön egyedi igényeit is szem előtt tartja.

 

BÉRLET ÉS MEGTAKARÍTÁS

A BÉRLET optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint pénzügyileg független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így játéktere hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. Cégünk tehát lehetőséget biztosit arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat eszközöljön így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadásainak tervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony díjaink megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.A cégünk által ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft. megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt, melyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a GRENKELEASING könyveiben kerül kimutatásra. A GRENKELEASING a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, melyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke - az időarányos elhatárolás elvének figyelembe vételével - költségként elszámolható.

 

 

A GRENKE egyszerűen hatékony. Az Ön számára mindez áttekinthető információkat, gyors és bonyodalommentes ügyintézést valamint átfogó szolgáltatást takar.

A teljes ügyintézés akár a VITAY KFT-n keresztül!

Akár 1-2 nap alatt is.

 


KORONA VÍRUS:

Engedje meg hogy egy részletes anyaggal segítsek a jelenlegi egészségügyi vészhelyzetben eligazodni a tisztítás területén. Az alábbi anyagot a Kärcher cégtől kapott anyagok alapján állítottam össze. A cég a tisztítástechnológiai piac egyik legnagyobb szereplője. Az itt közreadott információk szinte a tisztítás minden területén adnak segítséget a helyzethez megfelelő alkalmazkodáshoz. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy válaszokat találjunk a különböző területeken felmerülő kérdésekre.
A Kärcher-nek talán előnye, hogy a katonai területen már hosszú ideje gyárt vegyi mentesítő és védő felszereléseket. Az ott meglévő tapasztalatok is segítik a megfelelő válaszok megtalálásában a civil életben is.
Az információk folyamatosan érkeznek. Amint arra érdemes anyagot össze tudok állítani, késedelem nélkül eljuttatom Önnek tisztelt {%Person.FirstName%}. 
Amennyiben kérdése merül fel keressen bizalommal.


Amikor a higiénia a legfontosabb

Az új, koronavírus, más néven SARS-CoV-2, világszerte terjed. Úgy tűnik, hogy a fő átviteli út emberről emberre cseppfertőzéssel. Egyszerű higiéniai intézkedésekkel mindenki hozzájárulhat magának és másoknak az életveszélyes tüdőbetegségek megóvásához és a gyors terjedés korlátozásához. Különleges témánk a fertőzés elleni védelem leghatékonyabb módszereiről szól.

                 

Honnan származik a koronavírus?

2020. március 11-én a Világ egészségügyi Szervezet (WHO) a COVID-19-et világjárvánnyá nyilvánította. A tüdő megbetegedést a SARS-CoV-2 koronavírus váltja ki. Egy járvánnyal ellentétben a pandémia során a fertőző betegség megjelenése földrajzilag nem behatárolt és az egész világban elterjedhet, mint ahogyan azt jelenleg is figyelemmel kísérhetjük. A koronavírussal történő megfertőződés influenzaszerű tünetekben nyilvánul meg, mint köhögés, láz, nátha, levertség. Előfordulhatnak légzési nehézségek, fejfájás és végtagfájdalmak, émelygés, hasmenés, valamint hidegrázás. A betegség lefolyása egyénenként eltérő és nagyon különböző. A tünetmentes lefolyás éppúgy lehetséges, mint a tüdőelégtelenséggel vagy halállal járó súlyos tüdőgyulladás. A tudósok feltételezik, hogy a SARS-CoV-2 kórokozó a kínai (Hubei tartománybeli) Wuhan város egyik élelmiszerpiacán terjedt át az emberre egy vadállatról. Az azonban, hogy melyik állat hordozta eredendően a vírust, az még nem tisztázott. Jelenleg azon feltételezés a legvalószínűbb, miszerint a kórokozót először denevérek adták át más állatoknak, mielőtt átterjedt volna az emberre – vélhetően annak az állatnak az elfogyasztásával, amely átmeneti gazdatestként szolgált a SARS-CoV-2 kórokozónak, és amelyet a piacon kínáltak megvásárlásra.

 

A fertőző betegségek kiváltói:

A fertőző betegségeket különféle kórokozók okozhatják, beleértve a vírusokat, baktériumokat vagy gombákat.

Vírusok:

A vírusok, mint a SARS-CoV-2 koronavírus szabad szemmel nem láthatóak, és mindössze 20-300 nanométer nagyságúak. Behatolnak az állati, növényi vagy emberi sejtekbe, és ezeket az élő sejteket használják úgynevezett gazdasejtként. A levegőn is viszonylag sokáig életben maradnak és fertőznek. A hosszú távú túléléshez azonban új gazdasejtre van szükségük – ha ezt nem találják meg, a vírusok előbb vagy utóbb elpusztulnak.

Nem minden vírus okoz megbetegedést. Gyakran reagál az immunrendszerünk gyorsan és küzdi le azonnal a behatolókat. A vírusok elkezdenek a testben szaporodni, amint a fertőzés megtörtént. A gyógyszerek csak meghatározott esetekben segítenek a vírusokkal szemben, az antibiotikumok pedig bizonyítottan hatástalanok vírusos megbetegedések esetén. Léteznek antivirális szerek, amelyek azonban csupán egyes vírusfajták ellen hatnak. Mivel a vírusok (például az influenzavírus) képesek megváltozni, könnyebben kijátsszák a szervezet ellenálló képességét. Immunissá csak akkor válik az ember, ha a teste leküzdötte a kórokozót. Az immun védettség azonban sokszor még a leküzdött betegség után sem mindig adott. A vírusoknak nincs saját anyagcseréjük.

Baktériumok:

A vírusokkal ellentétben a baktériumok sokkal nagyobbak. Nagyjából 0,1-700 mikrométer nagyságú egysejtű élőlények, amelyek ellátják önmagukat. Ezenfelül saját örökítő anyaggal és saját anyagcserével rendelkeznek. A baktériumok mindenütt jelen vannak – a levegőben, a vízben, az élelmiszerben, stb. A vírusokhoz hasonlóan a baktériumok is nagyon hosszú ideig, sokszor hetekig, néha akár hónapokig is képesek a környezetben vagy magában a testben, életben maradni. Nagyon jól alkalmazkodnak és különféle körülmények között is képesek szaporodni. Az összes baktérium mindössze egy százaléka okoz megbetegedést az embernél. Gyakran még fontosak is a baktériumok az egészség szempontjából. Megtalálhatók ugyanis például az emberi bélrendszerben, bőrön vagy szájüregben. Aki el akarja tüntetni a baktériumokat tárgyakról, alkalmazhat magas hőmérsékletet vagy vegyi anyagokat, mint az alkohol, az aldehid vagy a klór. Az emberi testben gyakran alkalmazunk antibiotikumot valamilyen kezelés keretei között. Ez megakadályozza a baktériumok elszaporodását vagy közvetlenül el is pusztítja azokat.

Gombák:

Az emberi bőrön vagy a testben a gombák teljesen természetes módon fordulnak elő. Mindössze kevés olyan gombafajta van, amely az embernél betegséget okoz, többek között a bőrgomba, az élesztőgomba vagy egyes penészgombák. Ezek ott érzik jól magukat, ahol nedvesség van: fürdőhelyeken, fülkékben, nyirkos falakon vagy virágcserepekben. Az élelmiszerek, mint a kenyér, a burgonya vagy a liszt is a gombák melegágyai közé tartoznak. Még a kárpitozott bútorokban és az ágyneműben is kimutathatók a gombák. Az élesztőgomba természetes bőrflóránk része. A bőrpikkelyekben él és elhalt hámsejtekkel táplálkozik. A gombák csak akkor hatolnak be az emberi testbe, ha a bőr természetes védekezőképessége sérült vagy gyenge az immunrendszere. A gombák okozta betegségeket mikózisnak nevezzük. Gyakran érinti a bőrt, a körmöket vagy a nyálkahártyát. Ritkán támadják a gombák a belső szerveket, mint a tüdőt. Ha azonban ez az eset következik be, nagy kárt okozhatnak.

 

Hogyan terjed a koronavírus?

Cseppfertőzés:

Az ismeretek jelenlegi állása szerint a SARS-CoV-2 koronavírus-kórokozó elsődlegesen úgynevezett cseppfertőzéssel terjed. Ennek során az emberek köhögnek vagy tüsszentenek, és szétszórják a kórokozót a levegőben. Más emberek belélegzik ezt a kórokozót és legrosszabb esetben szintén megfertőződnek vele.

 

Közvetett fertőzés:

A vírus indirekt átvitele is elképzelhető. Ennek során az emberek, akik korábban kezükbe köhögtek vagy tüsszentettek, tárgyakat fognak meg, mint az ajtókilincs, a mobiltelefon, az érintőképernyő vagy a széktámla. A vírusok megmaradnak a felületeken és onnan jutnak át egészséges emberekre.

 

Érintkezéses fertőzés (kontaktfertőzés):

 

A közvetlen érintkezés útján történő fertőzés szintén lehetőséget ad a vírusos megbetegedések terjedésének. Így, például, piszkos kézzel az emberi széklet legkisebb szennyezett nyoma is eljuthat egy egészséges emberhez. A megfertőződés úgy is lehetséges, ha a kórokozó közvetlenül a szem, a garat és az orr nyálkahártyáján vagy a felső légutakon keresztül jut a szervezetbe, például egy csókkal. Még nem tisztázott végleg, hogy a SARS-CoV-2 terjed-e kontaktfertőzéssel. Az érintkezéses fertőzés megelőzésének leghatékonyabb intézkedései az alapos, hagyományos szappannal történő kézmosás.

 Hogyan védhetem magamat és másokat is a fertőzéstől?

Mivel jelenleg nem létezik oltóanyag a koronavírus ellen, az egyszerű higiéniai intézkedések – mind privát környezetben, mind testápolás során, valamint nyilvános helyeken is – nagy jelentőséggel bírnak.

Személyes higiénia:

 • Ne nyúljunk arcunkhoz mosatlan kézzel.
 • Rendszeresen és alaposan mossunk kezet szappannal, útközben pedig használjunk olykor-olykor fertőtlenítőszert.
 • Viseljünk száj-orr-védőt, ha betegek vagyunk – ügyeljünk a maszk helyes illeszkedésére.
 • Használjunk egyszer használatos zsebkendőt és fedeles kukába dobjuk.
 • Kerüljük a betegekkel való érintkezést.Ajánlások az otthoni viselkedéshez:

 • Tartsuk be a köhögésre és tüsszentésre vonatkozó etikettet: köhögés vagy tüsszentés esetén tartsunk legalább egy méter távolságot embertársainktól, tüsszentsünk/köhögjünk könyökhajlatba és forduljunk el másoktól.
 • Maradjunk otthon, ha légúti tünetek vagy influenzaszerű kórjelek lépnek fel.
 • Szigorúan ügyeljünk a térbeli leválasztásra, ha közvetlen környezetünkben betegek tartózkodnak.
 • Rendszeresen szellőztessünk és használjunk légtisztító készüléket.
 • Használjuk ki az otthoni munkavégzés lehetőségeit és mondjunk le az üzleti utakról.
 • Kerüljük az érintkezést embertársainkkal, különösképpen idősekkel vagy krónikus betegségben szenvedőkkel.

Viselkedési ajánlások útközben:

 • Tartsunk lehetőség szerint 2-2,5 méter távolságot másoktól, különösen betegektől.
 • Tekintsünk el a kézfogástól és az öleléstől.
 • Tartsuk be a köhögésre és tüsszentésre vonatkozó etikettet: köhögés vagy tüsszentés esetén tartsunk legalább egy méter távolságot embertársainktól, tüsszentsünk/köhögjünk könyökhajlatba és forduljunk el másoktól.
 • Fertőtlenítsük rendszeresen az olyan felületeket, mint a járműkormány, ajtókilincs, mobiltelefon, stb.
 • Mondjunk le a magánutazásokról.
 • Lehetőleg kerüljük a tömegközlekedési eszközök használatát.
 • Ne látogassunk nagy volumenű rendezvényeket.
 • Ne csúcsidőben menjünk vásárolni, vegyük igénybe a házhoz szállítási szolgáltatásokat.

 

Miért is olyan fontosak a higiéniai intézkedések a koronavírus idején.

Ápolt, rendszeresen tisztán tartott környezetben a kórokozók átvitelének veszélye jelentősen csökken. A felületek többé nem jelentenek táptalajt a csíráknak, baktériumoknak és vírusoknak. A kórokozók a nehezen hozzáférhető helyeken is alaposan elpusztíthatók.

 

Mit tehetünk az egyes területeken?

 

(A képre vagy a címre kattintva nyissa meg a bővebb anyagot)

 

 

                                                                                    

 

           

     

                                                                                           

 

 

   

A fenti anyag a Kärcher által összeállított információk alapján készült és informatív jellegű. Nem helyettesíti a mindenkori legfrissebb koronavírus 19-el kapcsolatos hivatalos orvosi vagy ÁNTSZ ajánlásokat.

                               

 

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2