Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Hasznos információk, tudnivalók, érdekességek, tanácsok a Kärcher gépekről, azok használatáról, karbantartásáról, valamint tartozékaikról. Kövesse figyelemmel blogunkat, és amennyiben kérdése merülne fel az általunk forgalmazott gépekkel és egyéb termékekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A takarítási feladatok sorában a legnagyobb és a legsűrűbben előforduló feladat a padlófelületek tisztítása, ápolása – legyen az akár a lakásunk vagy éppen a munkahelyünk.

Padlótisztítás, mint a legnagyobb és leggyakoribb takarítási feladat

 

A Kärcher seprőgépek átfogó, innovatív választékában Ön minden alkalmazási területre – ipari és lakossági felhasználásra is megtalálhatja a célzott igénybevételnek megfelelő teljesítményű és kivitelű – ideális modellt.

Hatékony Kärcher seprőgépek minden évszakra és alkalmazási területre

 

 

A ráülős és ráállós takarítógépek, felmosógépek előnyeiről

Minél nagyobb egy tisztítandó tér és felület, annál fontosabb, hogy kellő körültekintéssel válasszuk ki a takarításhoz használt eszközöket. Egyáltalán nem mindegy, hogy hagyományos módszerekkel vagy célzott, nagy tisztítási kapacitással bíró, számos kényelmi funkcióval felturbózott felmosógépekkel, seprőgépekkel állunk neki például egy ipari létesítmény, egy csarnok, egy közintézmény, egy áruház vagy egy egészségügyi intézmény takarításának. A kifejezetten nagy terek tisztítására készült Kärcher ráülős takarítógépekkel számottevő időt és energiát spórolhatunk, ráadásul a ráülős felmosógépek nagy igénybevétel és rendszeres használat mellett is kifejezetten jól teljesítenek. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem marad más utánuk csak tiszta, higiénikus környezet.

Talán nincs még egy olyan eleme az épületeknek, amely annyira érzékenyen reagálna a rendezettségre – vagy annak hiányára, – mint az ablak. Ha kitört, akkor elhagyatottság benyomását kelti, ha repedt, akkor minden bizonnyal nélkülözésről árulkodik, ha pedig koszos, akkor alighanem törődésre van szüksége.

Egy jól elhelyezett, több táblából álló napelem rendszerrel akár 15 ezer forintos havi fogyasztást is kiválthatunk és a rendszer kiépítésének költsége akár 5 éven belül megtérülhet.

 

A Kärcher magasnyomású mosók sokoldalú működését a ház körüli munkák során is kamatoztathatjuk, azonban fontos, hogy minden esetben a megfelelő, háztartási célú berendezést válasszuk.

Mielőtt megragadná meglévő háztartási porszívóját, hogy a gipszport és törmeléket eltakarítsa a felújítás után... Olvassa el cikkünket!

A KÄRCHER továbbra is élen kíván járni a fejlesztésben. Már kaphatóak az új fejlesztésű szuper kategóriás nagynyomású mosói.

Super és középkategóriás nagynyomású mosók

 

 

 

 

     Padlótisztító berendezések használati jogosultsága a   munkaerőhiányos, teljesítménykényszeres időkben.

élelmiszeripari porszívók és folyadékszívók

A tiszta termelési folyamatok, a garantált minőség, az optimális higiénia és a szennyeződések megelőzése döntő sikertényezők az élelmiszer-feldolgozásban.

napelem tisztítás

Manapság már mindenki számára egyértelmű, hogy fenntartható napenergiába fektetni a legokosabb választás.

Mire lehet használni a gőztisztítót?

A gőztisztítók a gőz segítségével vegyszermentesen, gyorsan és egyszerűen biztosítanak tökéletes tisztaságot, és a háztartásokban lévő kemény felületeken előforduló baktériumok 99,99%**-át is képesek eltávolítani.

kerti akkumulátoros gépek

Végre itt a tavasz, de a kedvező hőmérséklet, a friss illatok és az éledező természet szépsége mellett hamarosan a kerti munkákra is gondolnunk kell.

Takarítógépek a megfelelő padlótípusokhoz

Mit kell tudni a padlótípusokról és mi alapján érdemes ipari padlótisztítót választani a takarításhoz?

Néhány szó a Kärcher ablaktisztítókról

A Kärcher akkumulátoros ablaktisztítók az innovatív fejlesztésnek és a kivételesen nagy szívóteljesítménynek köszönhetően rendkívül hatékony, gyors és kényelmes tisztítást tesznek lehetővé.

Miért érdemes Kärcher padlótisztítót választani?

Blogunkban időről időre bemutatjuk az egyes Kärcher termékek sajátosságait, illetve adunk tippeket vásárlóinknak a különböző gépek helyes használatára vonatkozóan

 

Miért érdemes padlótisztító gépet használni otthon is?

 

A gépi padlótisztítók már nemcsak nagyobb alapterületű intézmények, hanem szerencsére bármely háztartás számára elérhetőek. De miért is jelentek meg a háztartásokban is ezek a berendezések?

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2