Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Hasznos információk, tudnivalók, érdekességek, tanácsok a Kärcher gépekről, azok használatáról, karbantartásáról, valamint tartozékaikról. Kövesse figyelemmel blogunkat, és amennyiben kérdése merülne fel az általunk forgalmazott gépekkel és egyéb termékekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Miért használjunk padlótisztító gépet a felmosáshoz?

Padlótisztító berendezések használati jogosultsága a munkaerőhiányos, teljesítménykényszeres időkben.

élelmiszeripari porszívók és folyadékszívók

A tiszta termelési folyamatok, a garantált minőség, az optimális higiénia és a szennyeződések megelőzése döntő sikertényezők az élelmiszer-feldolgozásban.

napelem tisztítás

Manapság már mindenki számára egyértelmű, hogy fenntartható napenergiába fektetni a legokosabb választás.

Mire lehet használni a gőztisztítót?

A gőztisztítók a gőz segítségével vegyszermentesen, gyorsan és egyszerűen biztosítanak tökéletes tisztaságot, és a háztartásokban lévő kemény felületeken előforduló baktériumok 99,99%**-át is képesek eltávolítani.

kerti akkumulátoros gépek

Végre itt a tavasz, de a kedvező hőmérséklet, a friss illatok és az éledező természet szépsége mellett hamarosan a kerti munkákra is gondolnunk kell.

Takarítógépek a megfelelő padlótípusokhoz

Mit kell tudni a padlótípusokról és mi alapján érdemes ipari padlótisztítót választani a takarításhoz?

Néhány szó a Kärcher ablaktisztítókról

A Kärcher akkumulátoros ablaktisztítók az innovatív fejlesztésnek és a kivételesen nagy szívóteljesítménynek köszönhetően rendkívül hatékony, gyors és kényelmes tisztítást tesznek lehetővé.

Miért érdemes Kärcher padlótisztítót választani?

Blogunkban időről időre bemutatjuk az egyes Kärcher termékek sajátosságait, illetve adunk tippeket vásárlóinknak a különböző gépek helyes használatára vonatkozóan

 

Miért érdemes padlótisztító gépet használni otthon is?

 

A gépi padlótisztítók már nemcsak nagyobb alapterületű intézmények, hanem szerencsére bármely háztartás számára elérhetőek. De miért is jelentek meg a háztartásokban is ezek a berendezések?

Karcher berendezések fagymentesítése

Ismét közeleg a tél és a fagyos idők, ami sajnos kárt tehet a tisztítóberendezéseinkben is. A mosókra és a padlótisztítókra különösen oda kell figyelni, mivel ezek nehezen vízteleníthetőek.

Magasnyomású tisztítás hatékonyan

Akármilyen magaslati mosásról legyen is szó, a megfelelő hatékonyságú tisztításhoz különleges technikákra lehet szükség. A homlokzatra, napelemekre, a magasan elhelyezkedő ablakokra vagy éppen a különböző térkőburkolatokra az évek során sok olyan környezeti szennyeződés rakódhat le, amivel hagyományos módszerekkel nehéz megküzdeni. Lássuk, hogyan segítenek a Kärcher magasnyomású mosói háztartási és ipari területen!

A kandallóban ropogó tűz hangja és látványa még azok szívét is képes meglágyítani, akik teljes bizonyossággal állítják, a téllel és a fűtési szezon beköszöntével csakis a baj van.

A multiciklon-technológia és a VC 4 új akkus kézi porszívó

Bátran kijelenthetjük, hogy a multiciklon-technológia az elmúlt években forradalmasította a porszívógyártást.

Gépek fagymentesítése a tél beállta előtt

"Közeleg a tél." Készüljünk fel rá időben, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés!

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2