Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Élelmiszeripari porszívók és folyadékszívók

2022.08.01 15:53

élelmiszeripari porszívók és folyadékszívók

A tiszta termelési folyamatok, a garantált minőség, az optimális higiénia és a szennyeződések megelőzése döntő sikertényezők az élelmiszer-feldolgozásban.

Ezen a területen nagy mennyiségű finom és robbanásveszélyes por keletkezhet, ezért kiemelten fontos, hogy eltávolításukra megfelelő szívásteljesítménnyel és speciális szűrőtechnológiával rendelkező készülékeket alkalmazzunk. A porok nem csak higiéniai vagy egészségügyi problémát jelentenek, hanem gyakran robbanásveszélyesek is, ezért a kiváló minőségű tisztítókészülékekbe való befektetés jelentős mértékű hozzáadott értéket tud teremteni a hosszú távú, biztonságos, hatékony és sikeres termelés elérése érdekében.

Ebben a kategóriában olyan tartós, megbízható, kompakt és gazdaságos megoldásokat kínálunk, amelyek árfekvésben kedvezőbbek, mint az eddig ismert „hagyományos” nagyipari porszívóink, mégis alkalmasak az élelmiszeriparban szükséges, nagyobb terhelésekre is.

A Kärcher IVM élelmiszeripari porszívók és folyadékszívók között biztosan talál olyan gépet és tartozékot, amely megfelel az Ön által keresett feladatra. Ezek a készülékek lehetővé teszik a megfelelő higiénia biztosítását, mindezzel a bakteriális fertőzések és az ízek megváltozásának kizárását, a gyártási folyamatok tisztán tartását és az állásidők minimalizálását. Robosztus alvázuknak és könnyű manőverezhetőségüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak a nagy teherbírást igénylő alkalmazásokhoz.

Kínálatunkban olyan biztonsági porszívókat is megtalál, amelyekkel a veszélyes és rákkeltő porok, M és H porosztályú porok is biztonságosan felporszívózhatóak.

A nagy hatékonyságú szűrőtechnológiával- és tisztítórendszerrel felszerelt innovatív készülékek és tartozékaik mindegyike minősített tanúsítvánnyal rendelkezik az élelmiszeripari munkához.

A berendezések egyéni követelményekhez szabhatóak, így teljes pontossággal képesek a speciális igényeket is teljesíteni. Fogalmazza meg, hogy milyen feladatra és területen keres élelmiszeripari porszívót, és mi megtaláljuk Önnek a megfelelőbb berendezést és tartozékot (akár veszélyes és gyúlékony anyagokhoz is)!

A megfelelő berendezés kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget Önnek a +36 30 349 9851-es telefonon vagy az info@vitay.hu e-mail címen.

Kérhet ajánlatot a témához készített kérdőívünk kitöltésével is, ide kattintva.

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2