Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Miért érdemes otthon is géppel tisztítani a padlót?

2021.11.29 13:04

Miért érdemes padlótisztító gépet használni otthon is?

 

A gépi padlótisztítók már nemcsak nagyobb alapterületű intézmények, hanem szerencsére bármely háztartás számára elérhetőek. De miért is jelentek meg a háztartásokban is ezek a berendezések?

Takarítás során a legfontosabb, hogy minél alaposabban és persze minél gyorsabban haladhasson a házimunka. A hatékonyság növelésére és a sok fáradságos munkától való megszabadulásra különböző praktikák léteznek, ám a takarítógépek által kínált megoldással semmi sem vetekszik. 

Miért jó választás a Kärcher padlótisztító?

  • Azért, mert egy felmosó géppel gyorsabban halad a munka
  • Azért, mert így alaposabb a tisztítás
  • Azért, mert így sok vizet és tisztítószert spórolhatunk
  • Azért, mert sokkal gyorsabban szárad a padló

Na, menjünk sorjában! Bővebben a lakossági padlótisztítók előnyeiről

  • Gyorsabbak, mert nem kell a ruhát vizezni, csavarni, és ismét vizezni
  • Alaposabbak, mert a forgó hengeren rendszerint mikroszálas anyag töröli a padlót, ami minden fordulatnál tisztítva van. A nagyobb fordulatszám és a kis érintkező felület nagyobb mechanikus erőt eredményez.
  • Kímélik a környezetet és kényelmesebbek, mert használat után kevesebb víz marad a megtisztított felületen.
  • Padlótisztítókkal 60 m2 akár 4 dl vízzel felmosható. A forgó henger kisebb mennyiségű vízzel is megfelelően dolgozik, amihez természetesen kevesebb tisztítószert is kell használni.
  • A padlótisztító gépekkel tisztított felületek gyorsabban száradnak, mert a berendezések kevesebb vízzel dolgoznak, és így sokkal kevesebb víz is marad a megtisztított felületen. Ezért az érzékenyebb laminált padlókon is lehet használni, ahol a hagyományos felmosás után visszamaradó több víz eddig problémákat okozhatott.

A háztartási padlótisztítók már akár akkumulátoros kivitelben is elérhetőek, ami a rugalmas használatot és a bármikor bevethetőséget is elősegíti.

Nagy előnye a Kärcher háztartási padlótisztítóinak, hogy amennyiben nincs a padlón nagyobb méretű vagy mennyiségű (darabos) szennyeződés, akkor a porszívózást is el lehet hagyni, ami további idő és energia megtakarítást eredményez.

A tisztítást végző hengerek a feladathoz igazodóan többfélék is lehetnek. Ezeket színekkel különböztetik meg egymástól.

padlótisztító géphez való hengerek

A hengerek akár mosógépben is moshatóak 60 CO-on.

A háztartási padlótisztító gépek nem foglalnak nagyobb helyet, mint egy felmosó vödör.

Természetesen a nagyobb kiterjedésű felületek megfelelő tisztítására nagyobb teljesítményű gépekre van szükség. Az ipari padlótisztítók gyorsan és hatékonyan varázsolnak foltmentessé és higiénikussá bármilyen padlót, legyen szó közintézményekről vagy akár bevásárlóközpontokról. Válassza Ön is a Kärcher gépeit!

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2