Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Hatékony Kärcher seprőgépek minden évszakra és alkalmazási területre

A Kärcher seprőgépek átfogó, innovatív választékában Ön minden alkalmazási területre – ipari és lakossági felhasználásra is megtalálhatja a célzott igénybevételnek megfelelő teljesítményű és kivitelű – ideális modellt.

Hatékony Kärcher seprőgépek minden évszakra és alkalmazási területre

 

 

Nagy teljesítményű, ipari Kärcher seprőgépek

Legyen szó parkolókról, repülőterekről, kikötőkről, építő- vagy fémipari létesítményekről – a nagy teljesítményű, egyszerűen kezelhető és manőverezhető - ráülős ipari seprőgépek optimális eredményt biztosítanak megnövekedett, komoly szennyeződések folyamatos tisztítása során - a szűk területeken is - bel- és kültéren egyaránt. Az állítható magasságú ülésnek és kormánykeréknek köszönhetően ergonómikus, kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé, amelynek során a díjnyertes szűrőrendszernek köszönhetően kevesebb szálló por keletkezik.

Nagy teljesítményű, ipari Kärcher seprőgépek

A Kärcher benzinkutak, szállodák, ipari, mezőgazdasági és közintézmények, illetve szerződéses takarítók számára fejlesztett rugalmas kézi seprőgépeket is kínál. A 6 fokozatban állítható seprőhengernek, a fokozatmentesen állítható oldalkeféknek, az állítható magasságú tolókarnak, a fokozatosan állítható érintkezési nyomásnak és a porszűrőnek köszönhetően kiválóan alkalmasak kényelmes - folyamatos munkavégzésre bel- és kültéren egyaránt.

benzinkutak, szállodák, ipari, mezőgazdasági és közintézmények, illetve szerződéses takarítók számára fejlesztett kézi seprőgépek

Lakossági felhasználásra készült Kärcher seprőgépek

A hatékony, kompakt méretű Kärcher lakossági kézi seprőgépekkel Ön minden évszakban rekordidő alatt rendezett környezetet teremthet otthonában, amelyek a nedves szennyeződések eltávolítása (pl. nedves levelek) során, illetve a széleken és az illesztéseknél is alapos tisztítást biztosítanak. Az oldalkefék magassága is állítható, így a tisztítási folyamatot a különböző szennyeződések típusához lehet igazítani az állítható érintkezési nyomásnak köszönhetően. A lábkapcsolóval könnyen összecsukhatóak, és lehajlás nélkül felállíthatóak. A fokozatmentesen állítható tolókar a felhasználó magasságához igazítható, így erőfeszítés nélküli munkavégzést biztosítanak.

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2