Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

Kerti akkumulátoros eszközök

2022.04.01 07:09

kerti akkumulátoros gépek

Végre itt a tavasz, de a kedvező hőmérséklet, a friss illatok és az éledező természet szépsége mellett hamarosan a kerti munkákra is gondolnunk kell.

Ezért nagy örömmel tölt el bennünket, hogy cégünk nemrégen forgalmazásra került újdonságait, a kerti akkumulátoros Kärcher készülékeket bemutathatjuk Önöknek.

Kisebb és közepes méretű, de kiterjedtebb pázsitfelületekhez is kínálunk kényelmes használatot és tökéletes vágást biztosító, könnyen kezelhető fűnyírókat, az akkumulátort és a gyorstöltőt tartalmazó szettes kivitelben is.

Ezeken a sokoldalú készülékeken négy különböző vágási magasság állítható be, és számos olyan praktikus jellemzővel rendelkeznek, mint: a habbevonatos tolókar, a töltési szint jelző, a véletlen indítást megakadályozó (gyermek)biztonsági kulcs, az állítható magasságú tolókar, a két oldalon megtalálható kapcsolók, a precíz vágást garantáló gyepfésűk és a levágott füvet szétterítő mulcsfunkció.

A fűnyírók mellett a kerti munka során fontos szerepet betöltő, gyémántcsiszolt pengével ellátott, rendkívül pontos eredményt biztosító, akkumulátoros sövényvágók az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően tehermentesítik a kart és a vállat, így Ön hosszabb munkavégzés során sem fárad el.

Mindemellett egyre bővülő kínálatunkban a sokoldalú kényelmi és praktikus funkcióval rendelkező szegélyvágók, bokorvágók és fűnyíró ollók, gyomkiszedők, lombfúvók, láncfűrészek és ágvágók széles választéka is megtalálható.

Nézzen szét a kerti és locsoló eszközök szezonális akciójának széles választékában, és találja meg a feladat végrehajtásához szükséges korszerű, ideális eszközt!

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2