Blog - a Kärcher gépekről és sok minden másról

A multiciklon-technológia és a VC 4 új akkus kézi porszívó

2020.12.10 12:21

A multiciklon-technológia és a VC 4 új akkus kézi porszívó

Bátran kijelenthetjük, hogy a multiciklon-technológia az elmúlt években forradalmasította a porszívógyártást.

A multi-ciklonos Karcher porszívók jobb szívóerővel rendelkeznek, könnyebben használhatók, és mindenekelőtt környezetbarátabbak hagyományos társaiknál. Lássuk, hogyan is működik ez a technológia, és mit tud a Karcher VC 4 kézi porszívó termékcsaládja!

Hihetetlen szívóerő

A ciklontechnológiás porszívók hasonlónak tűnhetnek a hagyományos porszívókhoz, ám ahelyett, hogy a porral kevert levegő egyenesen a porzsákban landolna, a szerkezet saját belső kamráin át tereli és gyorsítja fel a levegőt. Ilyen módon a kisebb-nagyobb porrészecskék több száz km/h-s sebességgel pörögnek a porszívó rendszerében, mígnem a gyűjtőkamrában landolnak. A VC 4 multi-ciklonos rendszere ellenáll az eltömődésnek, és állandó szívóerőt ad.

A Karcher VC 4 új akkus kézi porszívó

Ez a Karcher porszívó különleges technológiájának köszönhetően rendkívül kompakt és halk, ugyanakkor akkumulátoros kivitele ellenére kifejezetten nagy teljesítményű. A VC 4 kettős fogantyúja és kapcsolója, valamint ergonomikus súlyelosztása miatt könnyen kézi porszívóvá alakítható vezeték nélküli berendezés. 180°-os mozgásra is képes padlófeje miatt kifejezetten alkalmas az egész ház legapróbb zugainak tisztán tartására, és 78 dBA-s szuper alacsony zajszintjének köszönhetően kényelmesen dolgozhatunk vele. Multi-ciklon technológiája és HEPA 12 szűrője gondoskodik arról, hogy még a legapróbb részecskéktől is megszabadítsa a szőnyegeket és a legkülönbözőbb felületeket.

Nincs szükség porzsákra

A Karcher VC 4 kézi porszívó talán legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség porzsákra, a berendezés egy lépésben üríthető. Így nem csak egyszerű és környezetbarát használata miatt jó választás, de biztosak lehetünk abban is, hogy hosszú távú befektetésnek is kiváló. Akkumulátora ECO üzemmódban folyamatos, akár 60 perces üzemidőt tesz lehetővé, és önálló töltőállomása miatt újratöltése is kényelmes.

Amennyiben kíváncsi különböző, nagy teljesítményű száraz nedves porszívóinkra, tekintse meg webáruházunk kínálatát!

Videó a termékről:

Kärcher – A tisztítás profizmusaW-tár

shopmania.hu simplepay_hu_v2